IMPRESIVAN NASTUP PLIVAČA PVK LEOTARA NA OTVORENOM PRVENSTVU U PODGORICI

U organizaciji Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore 03 / 04.07.2021.godine, održan je Internacionalni plivački miting Montenegro  Open 2021.

Takmičenje je održano na otvorenom pedeset- metarskom olimpijskom bazenu „ Morača “ u Podgorici. Učešće je uzelo 22 kluba,  sa ukupno 252 takmičara od čega je 148 u muškoj i 104 u ženskoj konkurenciji. Klubovi učesnici su iz sledećih zemalja : Crne Gore, Srbije, Albanije, Makedonije, Rusije, Republike Srpske i Federacije Bosne i Hercegovine.

Plivački vaterpolo klub „ Leotar “ nastupio je sa sedamnaest plivača, te ostvario značajne rezultate osvojivši ukupno petnaest medalja, od čega su tri zlatne, sedam srebrnih i pet bronzanih.

Zlatne medalje osvojili su:  Veljko Jovanović u disciplini 200 metara leđno u kvalifikacionim trkama i u finalima discipline 200 metara leđno i Sara Ratković u disciplini 100 metara leđno.

Srebrne medalje osvojili su: Miloš Ćeranić u disciplini 50 metara delfin, Veljko Jovanović u disciplinama 100 metara slobodno, 100 metara leđno, 50 metara slobodno i 50 metara leđno, Lara Pujić u disciplini 50 metara prsno i Veselin Lojpur u disicplini 100 metara prsno.

Bronzane medalje osvojili su: Miloš Ćeranić u disciplinama 50 metara prsno i 100 metara delfin, Sara Ratković u disciplinama 200 metara leđno i 50 metara leđno i Vladan Lojpur u disicplini 100 metara prsno.

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Još vijesti

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch

Menu

Međunarodni plivački mitinzi u organizaciji našeg kluba