IMPRESIVAN NASTUP PLIVAČA PVK LEOTARA NA OTVORENOM PRVENSTVU MONTENEGRO OPENU U NIKŠIĆU

U organizaciji Vaterpolo plivačkog savez Crne Gore 24 / 25.06.2017.godine, održan je Internacionalni plivački miting Montenegro  Open 2017.

Takmičenje je održano na zatvorenom pedeset- metarskom olimpijskom bazenu u Nikšiću. Učešće je uzelo 36 klubova,  sa ukupno 309 takmičara od čega je 204 u muškoj i 105 u ženskoj konkurenciji. Klubovi učesnici su iz sledećih zemalja, dva kluba iz Albanije, jedan klub iz Austrije, četiri kluba iz Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, dva kluba iz Mađarske, dva kluba iz Italije, devet klubova iz Crne Gore, jedan klub iz Rumunije, jedan klub iz Slovenije i četrnaest klubova iz Srbije.

 Plivački vaterpolo klub „ Leotar “ nastupio je sa sedam plivača, te ostvario značajne rezultate osvojivši ukupno jedanaest medalja, od čega su tri zlatne, tri srebrene i pet bronzanih.

Zlatne medalje osvojila je   Helena  Jovanović u disciplinama 50 i 100 metara delfin i  200 metara leđno.

Srebrene medalje osvojili su Helena Jovanović u disciplini  50 metara leđno, Filip Jokanović u disciplini 200 metara leđno i Nikola Telebak u disciplini 200 metara leđno.

Bronzane medalje osvojili su Veljko Jovanović u disciplini  400 metara slobodno, Vuk Varaga u disciplini 200 metara delfin, Filip Čolović u disciplini 200 metara prsno, Miloš Ćeranić u disciplini 100 metara delfin i Veljko Jovanović u disciplini 200 metara mješovito.

” Ovo je već treći vikend za redom da naši plivači učestvuju na takmičenjima i ostvaruju zapažene rezultate. U narednom periodu nam slijede pripreme u Jagodini gdje će se ujedno održati  Međunarodni plivački miting „ Aqua 235 Cup “, a nakon toga nas očekuje Državno prvenstvo u Banjoj Luci “ – Ističe trener u PVK Leotar, Nikola Lješković.

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Još vijesti

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch

Menu

Međunarodni plivački mitinzi u organizaciji našeg kluba