ODLIČAN NASTUP PLIVAČA PVK LEOTAR U KORČULI I MOSTARU

U organizaciji Plivačkog kluba „ Orka “ iz Mostara 27.04.2019. godine, na Sveučilišnom  bazenu u Rodoču održano je takmičenje pod nazivom „ Prvi Sveučilišni kup “. Suorganizator mitinga je Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru – Studij Kineziologije i Sportski savez Grada Mostara.

Učešće je uzelo dvanaest klubova  iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Republike Srpske sa 217 plivača, od čega je 124 u muškoj i 93 u ženskoj konkurenciji.

Plivački vaterpolo klub „ Leotar “ predstavljalo je sedam plivača: Zarije Miladinović, Srđan Kurtović, Ksenija Stanković, Ines Radulović, David Miladinovi, Elena Škoro i Igor Radulović.

Na ovom takmičenju posebno se istakao Zarije Miladinović koji je osvojio bronzanu medalju u disciplini 25 metara slobodno.

Druga grupa plivača uzela je učešće na plivačkom mitingu „ Korkyra  2019 “, koji se održao 27.04. – 28.04.2019. godine na Korčuli u organizaciji Korčulanskog plivačkog kluba. Takmičenje se održavalo na Gradskom bazenu Gojko Arneri na Šetalištu Frana Kršinića u Korčuli.

Učešće je uzelo deset plivačkih klubova, devet iz Hrvatske i naš klub iz Republike Srpske sa 242 plivača, od čega je 150 u muškoj i 92 u ženskoj konkurenciji.

Plivački vaterpolo klub  „ Leotar “, predstavljalo je sedam plivača : Luka Ratković, Milan Bajčetić, Radivoje Koprivica, Sara Ratković, Lara Pujić, Kristina Turnić i Lidija Bajčetić.

Na ovom takmičenju posebno se istakla Lidija Bajčetić koja je osvojila dvije medalje, zlatnu medalju u disciplini 25 metara delfin i bronzanu medalju u disciplini 50 metara prsno.

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Još vijesti

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch

Menu

Međunarodni plivački mitinzi u organizaciji našeg kluba