PLIVAČI  PK ” LEOTAR ” OSVOJILI DVA PEHARA I TRIDESET MEDALJA U UŽICU

Članovi Plivačkog kluba „ Leotar “ osvojili pehar u ekipnom plasmanu i 30 medalja na Međunarodnom plivačkom mitingu „ Sloboda Open “ u Užicu koji se održavao 17.12.2022. godine u  organizaciji  Plivačkog  kluba „ Sloboda “ iz Užica.

Plivači plivačkog kluba „ Leotar “, osvojili su pehar za drugo mjesto u ekipnom plasmanu, trinaest  zlatnih, osam srebrnih i devet  bronzanih medalja. Kristina Turnić nagrađena je peharom za najbolju plivačicu u svojoj kategoriji.

Zlatne medalje osvojili su : Miloš Ćeranić u disicplini 50 metara delfin, Luka Berak u disicplini 50 metara slobodno, Luka Đurić u disiciplini 50 metara delfin, Krisitna Turnić u disciplinama 50 metara slobodno i 50 metara delfin, Sara Ratković u disciplini 50 metara slobodno, Marija Kurtović u disciplinama 50 metara slobodno i 50 metara leđno, Lena Radulović u disicplini 50 metara leđno, štafeta 4 x 50 metara slobodno u sastavu : Lara Pujić, Sara Ratković, Marija Kurtović, Kristina Turnić.

Srebrne medalje osvojili su : Miloš Ćeranić u disicplini 50 metara slobodno, Damjan Bokun u disicplini 50 metara leđno, Luka Berak u disicplini 50 metara leđno, Lena Radulović u disicplini 50 metara slobodno, Lara Gajić u disicplini 50 metara leđno, Lara Pujić u disciplini 50 metara prsno, Sara Ratković u disicplini 50 metara prsno, Nina Brković u disicplini 50 metara delfin.

Bronzane medalje osvojili su : Aleksa Bogdanović u disciplini 50 metara slobodno, Aleksa Bovan u disicplini 50 metara leđno, Nikola Bubalo u disciplini 50 metara prsno, Matija Ateljević u disicplini 50 metara delfin, Andrej Kisin u disciplini 50 metara delfin, Lara Pujić u  disicplini 50 metara slobodno, Nevena Mek Dermot u disciplini 50 metara slobodno, Ines Radulović u disciplinama 50 metara slobodno i 50 metara delfin.

Na ovom takmičenju učestvovalo je 14 klubova iz Srbije i Republike Srpske, sa 209  takmičara od čega je  133 u muškoj i 76 u ženskoj konkurenciji.

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Još vijesti

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch

Menu

Međunarodni plivački mitinzi u organizaciji našeg kluba