PLIVAČI PLIVAČKOG KLUBA LEOTAR VIŠESTRUKI PRVACI REPUBLIKE SRPSKE – POTVRĐEN KVALITET

U organizaciji Plivačkog saveza Republike Srpske 18. i 19. marta, na Gradskom Olimpijskom bazenu u Banjaluci  održano je Zimsko Republičko prvenstvo u  plivanju. Učešće je uzelo šesnaest klubova iz Republike Srpske sa 272 plivača, od čega je 175 u muškoj i 97 u ženskoj konkurenciji.

Plivači Leotara osvojili su ukupno 64 medalje, od čega je dvadeset četiri zlatne, dvadeset jedna  srebrna i devetnaest bronzanih.

Plivači „ Leotara “ su se posebno istakli u kategoriji mlađih pionira osvojivši pehar za treće mjesto.

Marija Kurtović postala je Prvak Republike Srpske u disciplinama 50 metara slobodno, 50 metara prsno, 400 metara mješovito i 100 metara mješovito u kategoriji pionira.

Radulović Lena postala je Prvak Republike Srpske u disciplinama 100 i 200 metara leđno, 50 metara slobodno i 100 metara mješovito u kategoriji mlađih pionira.

Hamović Tijana postala je Prvak Republike Srpske u disiciplinama 100 i 200 metara prsno u kategoriji pionira.

Škoro Elena postala je Prvak Republike Srpske u disciplini 50 metara delfin u kategoriji omladinaca.

Helena Jovanović postala je Prvak Republike Srpske u disciplini 50 metara prsno u kategoriji pionira.

Ženska štafeta 4 x 200 metara slobodno postaje Prvak Republike Srpske u kategoriji pionira u sastavu Marija Kurtović, Bojana Popović, Lana Kovač, Tijana Hamović.

Ženska štafeta 4 x 100 metara slobodno postaje prvak Republike srpske u kategoriji pionira u sastavu Marija Kurtović, Lana Kovač, Bojana Popović, Tijana Hamović.

Ženska štafeta 4 x 100 metara slobodno postaje prvak Republike Srpske u kategoriji mlađih pionira u sastavu Lena Radulović, Milica Milić, Anika Đurđević, Nina Brković.

Srebrne medalje osvoli su : Marija Kurtović u disciplinama 50 metara delfin i 100 metara slobodno u kategoriji pionira, Nina Brković u disciplinama 50 metara delfin i 50 metara slobodno u kategoriji mlađih pionira, Helena Jovanović u disciplinama 50 metara slobodno u kategoriji omladinaca, 800 metara slobodno u apsolutnoj kategoriji i u kategoriji omladinaca, Lena Radulović u disciplinama 100 i 200 metara slobodno u kategoriji mlađih pionira, Uroš Ratković u disciplini 50 metara prsno u kategoriji pionira, Tijana Hamović u disciplini 50 metara prsno u kategoriji pionira, Damjan Bokun u disciplini 400 metara mješovito u kategoriji pionira, Elena Škoro u disciplini 100 metara mješovito u kategoriji omladinaca.

Ženska štafeta 4 x 50 metara mješovito u kategoriji mlađih pionira u sastavu Milica Milić, Nina Brković, Lena radulović, Anika Đurđević.

Ženska štafeta 4 x 100 metara mješovito u kategoriji pionira u sastavu Lana Kovač, Tijana Hamović, Marija Kurtović, Bojana Popović.

Bronzane medalje osvojili su : Tijana Hamović u disciplini 50 metara delfin u kategoriji pionira, Helena Jovanović u disciplinama 100 metara slobodno, 400 metara slobodno, 1500 metara slobodno u kategoriji omladinaca i 1500 metara slobodno u apsolutnoj kategoriji, Uroš Ratković u disciplinama 100 i 200 metara prsno u kategoriji pionira, Elena Škoro u disciplinama 50 metara slobodno i 50 metara prsno u kategoriji omladinaca, Bojana Popović u disicplini 200 metara prsno u kategoriji pionira, Nikola Bubalo u disciplini 200 metara mješovito u kategoriji pionira.

Ženska štefate 4 x 200 metara slobodno u apsolutnoj kategoriji u sastavu Helena Jovanović, Irina Ćurić, Mek Dermot nevena, Elena Škoro.

Muška štafeta 4 x 50 metara mješovito u kategoriji mlađih pionira u sastavu Vito Koprivica, Đorđe Grubač, Stefan Tasovac, Luka Berak.

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Još vijesti

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch

Menu

Međunarodni plivački mitinzi u organizaciji našeg kluba