PLIVAČI PVK „ LEOTAR “ OSVOJILI PEHAR I 10 MEDALJA NA „ CHALLENGE KUPU “ U SARAJEVU

Članovi Plivačkog vaterpolo kluba „ Leotar “ osvojili su pehar i 10 medalja na Međunarodnom plivačkom mitingu „ Challenge Kup Novi Grad 2019 “ u Sarajevu,  koji je organizovao Plivački klub „ Novi Grad “ iz Sarajeva.

Boje trebinjskog kluba predstavljala su dvadeset tri plivača : Miloš Ćeranić, Veljko Jovanović, Vuk Varaga, Srđan Kurtović, Luka Ratković, Sergej Jokanović, Filip Jokanović, Zarije Miladinović, Ivan Kurtović, Gojko Janković, Branko Čolić, Vladimir Grgurević, Marko Grgurević, Stefan Bovan, Dimitrije Rajković, Sanja Krivoglav, Helena Jovanović, Lara Pujić, Nevena Kurtović, Sara Ratković , Ana Stanković, Tatjana Pelkić i Marija Kurtović.

Plivači plivačkog vaterpolo kluba „ Leotar “, osvojili su pehar, jednu zlatnu, tri srebrne i šest bronzanih medalja.

Pehar je osvojila Marija Kurtović u  kategoriji 2011 – 2012, gdje je proglašena  za najbolju plivačicu u svojoj kategoriji.

Zlatnu medalju osvojila je Marija Kurtović u disciplini 25 metara leđno.

Srebrne medalje osvojili su : Miloš Ćeranić u disciplini 50 metara delfin, Sara Ratković u disciplini 100 metara leđno i Marija Kurtović u disicplini 25 metara slobodno.

Bronzane medalje osvojili su : Miloš Ćeranić u disciplini 50 metara leđno, Marija Kurtović u disciplini 50 metara slobodno, Nevena Kurtović, Helena Jovanović, Ana Stanković i Sanja krivoglav u štafeti 4 x 50 metara slobodno.

PVK Leotar u ekipnom plasmanu na osnovu zbira bodova  zauzima 10. mjesto od 29 klubova učesnika, a ispred njega su rangirani klubovi iz Sarajeva, dva kluba iz Mostara i dva kluba iz Crne Gore.

Na ovom takmičenju učestvovalo je 29 klubova iz Bosne i Hercegovine, Republike Srpske i Srbije i Crne Gore, sa 464 takmiča od čega je  259 u muškoj i 205 u ženskoj konkurenciji.

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Još vijesti

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch

Menu

Međunarodni plivački mitinzi u organizaciji našeg kluba