PLIVAČI PVK „ LEOTAR “ OSVOJILI PEHAR I 24 MEDALJE NA „ KUPU NOVI GRAD “ U SARAJEVU

Članovi Plivačkog vaterpolo kluba „ Leotar “ osvojili su pehar i 24 medalje na Međunarodnom plivačkom mitingu „ Kup Novi Grad 2018 “ u Sarajevu, koji je organizovao Plivački klub „ Novi Grad “ iz Sarajeva.

Boje trebinjskog kluba predstavljalo je osamnaest plivača : Miloš Ćeranić, Veljko Jovanović, Vuk Varaga, Nikola Telebak, Srđan Kurtović, Nikola Lješković, Milan Bajčetić, Luka Ratković, Miljan Milidragović, Sergej Jokanović, Stevan Zirojević, Lidija Bajčetić, Sanja Krivoglav, Helena Jovanović, Lara Pujić, Nevena Kurtović, Sara Ratković  i Kristina Turnić.

Plivači plivačkog vaterpolo kluba „ Leotar “, osvojili su pehar, 8 zlatnih, 11 srebrnih i 5 bronzanih medalja. Pehar je osvojio Nikola Lješković u apsolutnoj kategoriji gdje je proglašen  za naboljeg plivača.

Zlatne medalje osvojili su : Srđan Kurtović u disciplinama 25 metara slobodno i u štafeti 4 x 50 metara slobodno, Veljko Jovanović u štafeti 4 x 50 metara slobodno, Nikola Lješković u disciplinama 50 i 100 metara prsno i 50 metara leđno, Miljan Milidragović u štafeti  4 x 50 metara slobodno i Nikola Telebak u štafeti 4 x 50 metara slobodno.

Srebrne medalje osvojili su : Srđan Kurtović u disciplinama 25 metara prsno, 50 metara delfin i 100 metara slobodno, Nikola Lješković u disciplinama 50 i 100 metara slobodno i u štafeti 4 x 50 metara slobodno, Sanja Krivoglav u disciplini 50 metara leđno i u štafeti 4 x 50 metara slobodno, Nikola Telebak u disciplini 100 metara leđno i u štafeti 4 x 50 metara slobodno i Nevena Kurtović u štafeti 4 x 50 metara slobodno.

Bronzane medalje osvojili su : Sergej Jokanović u disciplini 25 metara prsno, Srđan Kurtović u disciplini 50 metara slobodno, Veljko Jovanović u disciplinama 50 i 100 metara leđno i Nikola Telebak u disciplini 50 metara leđno.

Na ovom takmičenju učestvovala su 24 kluba iz Bosne i Hercegovine, Republike Srpske i Slovenije, sa 489 takmiča od čega je  283 u muškoj i 206 u ženskoj konkurenciji.

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Još vijesti

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch

Menu

Međunarodni plivački mitinzi u organizaciji našeg kluba