PLIVAČIMA DVADESET TRI MEDALJE U UŽICU

Članovi Plivačkog vaterpolo kluba „ Leotar “ osvojili su 23 medalje na Međunarodnom plivačkom mitingu „ Četvrti Đetinja kup “ u Užicu koji se održavao 31.03.2018.godine u  organizaciji  Plivačkog  kluba „ Ajkule sa Đetinje “ iz Užica.

PVK Leotar predstavljalo je sedamnaest plivača : Miloš Ćeranić, Veljko Jovanović, Vuk Varaga,  Srđan Kurtović, Nikola Lješković, Stefan Bovan, Milan Bajčetić, Lidija Bajčetić, Sanja Krivoglav, Helena Jovanović,  Lara Pujić, Nevena Kurtović, Matija Jovanović, Luka Ratković, Luka Petrović, Sara Ratković i Filip Jokanović.

Plivači plivačkog vaterpolo kluba „ Leotar “, osvojili su devet zlatnih, sedam srebrnih i sedam  bronzanih medalja, a u ekipnom plasmanu od 18 klubova učesnika takmičenja zauzeli su četvrto mjesto.

Zlatne medalje osvojili su : Veljko Jovanović u disciplinama 50 metara slobodno i 50 metara leđno, Miloš Ćeranić u disciplinama 50 metara leđno i 50 metara delfin, Nevena Kurtović u disciplini 50 metara prsno, Nikola Lješković u disciplini 50 metara leđno, Sanja Krivoglav u disciplini 50 metara leđno, Srđan Kurtović u disciplini 50 metara delfin i Lidija Bajčetić u disciplini 50 metara delfin.

Srebrne medalje osvojili su : Vuk Varaga u disciplinama 50 metara slobodno i 50 metara leđno, Nevena Kurtović u disciplini 50 metara slobodno, Milan Bajčetić u disciplini 50 metara delfin, Luka Petrović u disciplini 50 metara delfin, Helena Jovanović u disciplini 50 metara delfin i Sanja Krivoglav u disciplini 50 metara delfin.

Bronzane medalje osvojili su : Srđan Kurtović u disciplini 50 metara slobodno, Lidija Bajčetić u disciplini 50 metara slobodno, Lara Pujić u disciplinama 50 metara prsno i 50 metara delfin, Filip Jokanović u disciplini 50 metara leđno, Stefan Bovan u disciplini 50 metara delfin i Sara Ratković u disciplini 50 metara delfin.

Na ovom takmičenju učestvovalo je 18 klubova iz Srbije, Bosne i Hercegovine  i Republike Srpske, sa 309 takmičara od čega je  197 u muškoj i 112 u ženskoj konkurenciji.

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Još vijesti

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch

Menu

Međunarodni plivački mitinzi u organizaciji našeg kluba