PLIVAČIMA LEOTARA ČETRNAEST MEDALJA NA KUPU ” VOJVODA ŽIVOJIN MIŠIĆ ” U VALJEVU

U organizaciji plivačkog kluba „ Valis “ u Valjevu se 12.10.2019. godine, održalo takmičenje pod nazivom ” Vojvoda Živojin Mišić “.

Na takmičenju je učestvovalo ukupno 16 klubova iz Srbije i Republike Srpske sa ukupno 234 takmičara, od čega je 125 u muškoj i 109 u ženskoj konkurenciji.

Plivački vaterpolo klub „ Leotar “ na ovom takmičenju predstavljalo je 14 plivača : Miloš Ćeranić, Veljko Jovanović,  Vuk Varaga, Sergej Jokanović, Dimitrije Rajković, Dositej Došlo, Matija Jovanović, Luka Ratković, Ana Stanković, Kristina Turnić, Lara Pujić, Helena Jovanović, Tatjana Pelkić i Anđela Bokonjić.

Plivači Leotara ostvarili su zapažene rezultate osvojivši četrnaest medalja i to četiri zlatne, šest  srebrnih i  četiri  bronzane.

 Zlatne medalje osvojili su : Veljko Jovanović u disciplinama 50 metara slobodno i 100 metara delfin, Miloš Ćeranić u disciplini 100 metara delfin i Sergej Jokanović u disciplini 50 metara prsno.

Srebrne medalje osvojili su: Miloš Ćeranić u disciplinama 50 metara slobodno i 100 metara leđno, Veljko Jovanović u disciplini 100 metara leđno, Ana Stanković u disciplinama 50 i 100 metara slobodno i Helena Jovanović u disciplini 100 metara leđno.

Bronzane medalje osvojili su: Luka Ratković u disciplini 100 metara leđno, Sergej Jokanović u disciplini 50 metara delfin, Helena Jovanović u disicplini 50 metara slobodno i Ana Stanković u disciplini 100 metara leđno.

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Još vijesti

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch

Menu

Međunarodni plivački mitinzi u organizaciji našeg kluba