PLIVAČIMA LEOTARA ČETRNAEST MEDALJA U MOSTARU I PODGORICI

U organizaciji plivačkog kluba „ Orka “ iz  Mostara, 06.07.2019. godine, održalo se takmičenje pod nazivom ” III Orka – Arena kup 2019 “.

Plivački vaterpolo klub „ Leotar “ na ovom takmičenju predstavljalo je 22 plivača : Miloš Ćeranić, Veljko Jovanović, Andrej Milivojević, Damjan Bokun, David Miladinović, Dimitrije Dragićević, Dimitrije Rajković, Igor Radulović, Luka Ratković, Nemanja Bašić, Nikola Bašić, Nikola Bubalo, Vladimir Grgurević, Zarije Miladinović, Đorđe Sorajić, Helena Jovanović, Ines Radulović, Kristina Turnić, Lara Pujić, Marija Kurtović, Marta Milivojević i Sara Ratković.

Plivači Leotara osvojili su ukupno sedam medalja od čega su dvije zlatne, jedna srebrna i četiri bronzane medalje.

Zlatne medalje osvojili su : Miloš Ćeranić u disiciplini 50 metara delfin i Marija Kurtović u disiciplini 50 metara slobodno.

Srebrnu medalju osvojio je Miloš Ćeranić u disciplini 100 metara slobodno.

Bronzane medalje osvojili su : Miloš Ćeranić u disicplini 50 metara slobodno, Veljko Jovanović u disciplini 50 metara leđno, Sara Ratković u disicplini 50 metara leđno i Marija Kurtović u disciplini 50 metara delfin.

Na takmičenju je učestvovalo ukupno 18  klubova iz  Bosne i Hercegovine i Republike Srpske sa ukupno 352 takmičara od čega je 214 u muškoj i 138 u ženskoj konkurenciji.

Plivači Leotara 07.07.2019. godine uzeli su učešće na Montenegro Openu koji se održavao na otvorenom bazenu u Podgorici.

Plivački vaterpolo klub Leotar predstavljalo je devet plivača: Miloš Ćeranić, Veljko Jovanović, Helena Jovanović, Luka Ratković, Sara Ratković i Lara Pujić.

Plivači Leotara osvojili su ukupno sedam medalja od čega su dvije srebrne i pet bronzanih medalja.

Srebrne medalje osvojili su : Veljko Jovanović u disciplini 50 metara leđno i Sara Ratković u disciplini 100 metara leđno.

Bronzane medalje osvojili su : Miloš Ćeranić u disicplinama  50 metara slobodno i 50 metara leđno, Veljko Jovanović u disciplini 200 metara leđno i Lara Pujić u disiciplinama 50 i 200 metara prsno.

Učešće je uzelo 35 plivačkih klubova iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Republike Srpske, Hrvatske, Rusije, Slovenije, Slovačke i SAD, sa ukupno 298 plivača od čega je 170 u muškoj i 128 u ženskoj konkurenciji.

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Još vijesti

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch

Menu

Međunarodni plivački mitinzi u organizaciji našeg kluba