PLIVAČIMA LEOTARA JEDANAEST MEDALJA NA ČETVRTOM AQUA KUPU U SARAJEVU

U organizaciji Plivačkog kluba „ Aqua “  iz Sarajeva, 26.05.2018. godine, održan je jednodnevni međunarodni plivački miting  „ IV Aqu kup “  2018.

Miting je održan na Olimpijskom bazenu Otoka  sa početkom u 9 časova i 30 minuta. Na ovom međunarodnom plivačkom mitingu učešće je uzelo 19 klubova iz Bosne i Hercegovine sa ukupno 386 takmičara od čega je 216 u muškoj i 170 u ženskoj konkurenciji.

Plivački vaterpolo klub „ Leotar “ na ovom takmičenju predstavljalo je 12 plivača : Veljko Jovanović, Miloš Ćeranić, Milan Bajčetić, Matija Ratković, Nikola Ljšković,  Matija Jovanović, Luka Ratković, Helena Jovanović, Sara Ratković, Lara Pujić, Sanja Krivoglav i Lidija Bajčetić.

Plivači Leotara osvojili su ukupno jedanaest  medalje, od čega su dvije zlatne, jedna srebrna i osam bronzanih.

Zlatne medalje osvojio je Nikola Lješković u disciplinama 50 metara leđno i 50 metara prsno.

Srebrnu medalju osvojila je Sanja Krivoglav u disciplini 100 metara leđno.

Bronzane medale osvojili su : Miloš Ćeranić u disciplinama 200 metar mješovito i u štafeti 4 x 100 metara mješovito, Veljko Jovanović u disciplinama 100 metara leđno i 4 x 100 metara mješovito, Sanja Krivoglav u disciplini 50 metara leđno, Lara Pujić u disciplini 100 metara delfin, Nikola Lješković u disciplini 4 x 100 metara mješovito i Matija Ratković u diciplini 4 x 100 metara mješovito.

Plivače Leotara očekuje nastup na Republičkom prvenstvu koje se održava u Banjaluci 02. i 03. juna, a posle Republičkog prvenstva naši plivači uzimaju učešće na  Državnom prvenstvu koje se takođe održava u Banjaluci 08, 09 i 10 juna.

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Još vijesti

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch

Menu

Međunarodni plivački mitinzi u organizaciji našeg kluba