PLIVAČIMA LEOTARA JEDANAEST MEDALJA NA PETOM AQUA KUPU U SARAJEVU

U organizaciji Plivačkog kluba „ Aqua “  iz Sarajeva, 25.05.2098. godine, održan je jednodnevni međunarodni plivački miting „ Peti Aqua kup “  2019.

Miting je održan na Olimpijskom bazenu Otoka  sa početkom u 9 časova i 30 minuta. Na ovom međunarodnom plivačkom mitingu učešće je uzelo 18 klubova iz Bosne i Hercegovine sa ukupno 291 takmičarom od čega je 168 u muškoj i 123 u ženskoj konkurenciji.

Plivački vaterpolo klub „ Leotar “ na ovom takmičenju predstavljalo je 13 plivača : Veljko Jovanović, Miloš Ćeranić, Nikola Lješković,  Matija Jovanović, Andrej Lučić, Mihailo Ilić, Miljan Milidragović, Stefan Bovan, Luka Ratković, Helena Jovanović, Ana Stanković, Lara Pujić i Sanja Krivoglav.

Plivači Leotara osvojili su ukupno jedanaest  medalje, od čega je pet zlatnih, tri srebrne i tri  bronzane.

Zlatne medalje osvojilu su : Veljko Jovanović u disiciplinama 50 metara leđno i  100 metara slobodno, Miloš Ćeranić u disciplini 50 metara delfin i Nikola Lješković u disciplinama 50  i 100 metara leđno.

Srebrne medalje osvojili su :  Sanja Krivoglav u disciplinama 50 metara slobodno i 100 metara leđno i Veljko Jovanović u disicplini 100 metara leđno..

Bronzane medale osvojili su : Miloš Ćeranić u disciplini 50 metara leđno, Veljko Jovanović u disicplini 50 metara slobodno i Helena Jovanović u disciplini 100 metara delfin.

Plivače Leotara očekuje nastup na Republičkom prvenstvu koje se održava u Banjaluci 01. i 02. juna, a posle Republičkog prvenstva naši plivači uzimaju učešće na Državnom prvenstvu koje se  održava u Sarajevu  07, 08 i 09 juna.

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Još vijesti

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch

Menu

Međunarodni plivački mitinzi u organizaciji našeg kluba