PLIVAČIMA PK “LEOTAR”  OSAMNAEST MEDALJA I PEHAR  

U organizaciji plivačkog kluba „ Orka “ iz  Mostara, 06.05.2023. godine, održalo se takmičenje pod nazivom ” Treći Sveučilišni kup – Sprintko 2023 “.

Plivači Leotara osvojili su ukupno osamnaest medalja od čega je šest zlatnih, četiri srebrne i osam bronzanih medalja.

U kategorija djevojčica 2011 godište, Marija Kurtović nagrađena je peharom za najbolju takmičarku.

Zlatne medalje osvojili su : Luka Berak u disciplini 25 metara leđno, Marija Kurtović u disciplinama 25 metara slobodno, 25 metara prsno, 25 metara leđno i 25 metara delfin, Lena Radulović u disciplini 25 metara prsno.

Srebrne medalje osvojili su : Lena Radulović u disciplinama 25 metara slobodno i 25 metara leđno, Mila Pudar u disciplinama 25 metara slobodno i 25 metara delfin.

Bronzane medalje osvojili su : Aleksa Bogdanović u disciplini 25 metara slobodno, Andrej Kisin u disciplini 25 metara delfin, Bojana Popović u disciplini 25 metara prsno, Lena Radulović u disciplini 25 metara delfin, miješana štafeta 4 x 50 metara slobodno u sastavu: Marija Kurtović, Lena Radulović, Vito Koprivica, Luka Berak.

Na takmičenju je učestvovalo ukupno 14  klubova iz  Federacije Bosne i Hercegovine, Republike Srpske i Hrvatske sa ukupno 239 takmičara od čega je 148 u muškoj i 91 u ženskoj konkurenciji.

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Još vijesti

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch

Menu

Međunarodni plivački mitinzi u organizaciji našeg kluba