U organizaciji plivačkog kluba „ Borac “ u Banjaluci se 26.06. i 27.06.2021. godine, održalo takmičenje pod nazivom ” Borac Telegroup Grand Challenge “.

Na takmičenju su učestvovali klubovi iz Srbije, Crne Gore, Kanade, Estonije, Gane, Grčke, Irana, Slovenije, Švedske, Tunisa, Federacije Bosne i Hercegovine i Republike Srpske.

Plivački vaterpolo klub „ Leotar “ na ovom takmičenju predstavljalo su sledeći plivači : Miloš Ćeranić, Veljko Jovanović, Branko Čolić, Marko Grgurević, Damjan Bokun, Nikola Bubalo, Ivan Kurtović, Lara Pujić, Tatjana Pelkić, Kristina Turnić i Marija Kurtović.

Takmičenje se održavalo na taj način što su se u prijepodnevnim časovima plivači kvalifikovali za finalne trke koje su se plivale u poslijepodnevnim časovima.

Plivači Leotara ostvarili su zapažene rezultate osvojivši ukupno devet medalja od čega je  jedna  zlatna, četiri srebrne i četiri bronzane.

Zlatnu medalju osvojila je Marija Kurtović u disciplini 50 metara slobodno.

Srebrne medalje osvojili su : Lara Pujić u disicplini 100 metara prsno, Kristina Turnić u disicplini 200 metara leđno i Marija Kurtović u disciplinama 50 metara prsno i 50 metara delfin.

Bronzane medalje osvojili su : Miloš Ćeranić u disicplini 50 metara delfin, Lara Pujić u disciplini 200 metara prsno, Tatjana Pelkić u disciplini 100 metara prsno i Marija Kurtović u disciplini 50 metara leđno.