PLIVAČKI VATERPOLO KLUB „ LEOTAR “ NAJBOLJI SPORTSKI KOLEKTIV U 2017.GODINI

U organizaciji javne ustanove „ Trebinjesport “ i „ Glasa Trebinje “, a pod pokroviteljstvom Grada Trebinja u četvrtak 15.02.2018.godine u Kulturnom centru , održana je tradicionalna manifestacija ” Izbor sportiste Grada Trebinja ” za 2017. godinu.

Plivački vaterpolo klub „ Leotar “ je svojim izvanrednim rezultatima odlukom stručnog žirija proglašen za najbolji sportski kolektiv za 2017.godinu.

U periodu 2017.godine na Republičkim takmičenjima i međunarodnim mitinzima plivači su osvojili ukupno 291 medalju, od čega je 82 zlatne, 104 srebrne i 105 bronzanih. Plivački vaterpolo klub „ Leotar “ u 2017. godini uzeo je učešće na Zimskom Republičkom i Ljetnom Republičkom prvenstvu kao i na trinaest međunarodnih plivačkih mitinga u Republici Srpskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori i Hrvatskoj.

Na međunarodnom plivačkom mitingu „ Akva kup “ koji se održavao u Jagodini u konkurenciji 20 plivačkih klubova sa 316 takmičara, PVK Leotar u ekipnom plasmanu zauzeo je prvo mjesto i nagrađen je zlatnim peharom.

Takođe na 23.Jesenjem Čigota kupu koji se održavao na Zlatiboru u konkurenciji 15 klubova sa 265 takmičara, PVK Leotar u ekipnom plasmanu zauzeo je prvo mjesto i nagrađen je zlatnim peharom.

Treće mjesto u kategoriji najboljih sportista, pripalo je članu PVK Leotar, Veljku Jovanoviću koji je u toku 2017.godine osvojio ukupno 30 medalja od čega je 8 zlatnih, 7  srebrnih i 15 bronzanih medalja.

U kategoriji najperspektivniji sportista Grada Trebinja ispred PVK Leotar je Miloš Ćeranić koji je u toku 2017.godine osvojio ukupno 20 medalja od čega je 7 zlatnih, 8 srebrnih i 5 bronzanih medalja.

Zlatnu plaketu za životno djelo u sportu uručeno je Nedi Gudelj, dugogodišnjem treneru u Plivačkom vaterpolo klubu „Leotar“.

 

 

 

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Još vijesti

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch

Menu

Međunarodni plivački mitinzi u organizaciji našeg kluba