U organizaciji Plivačkog kluba „ Sharks “ u Sarajevu  se 29.09.2018. godine, održalo takmičenje pod nazivom IV Međunarodni plivački miting „ Sharks  kup “ 2018.

Na takmičenju je učestvovalo ukupno 25 klubova učesnika sa 505 takmičara od čega je 288 u muškoj i 217 u ženskoj konkurenciji.

Učešće je uzelo 20 klubova iz Bosne i Hercegovine, jedan klub iz Mađarske, jedan klub iz Crne Gore i tri kluba iz Republike Srpske.

Plivački vaterpolo klub „ Leotar “ na ovom takmičenju prestavljalo je 15 plivača: Miloš Ćeranić, Filip Jokanović, Srđan Kurtović, Miljan Milidragović, Branko Čolić, Luka Ratković, Milan Bajčetić, Sergej Jokanović, Ivan Kurtović, Helena Jovanović, Lara Pujić, Lidija Bajčetić, Nevena Kurtović, Sara Ratković i Marija Kurtović.

Plivači Leotara, ostvarili su zapažene rezultate osvojivši ukupno osam medalja od čega je pet zlatnih, dvije srebrne i jednu bronzanu.

Od naših plivača posebno se istakao Miloš Ćeranić, koji je proglašen za najboljeg takmičara u muškoj konkurenciji i nagrađen je  zlatnim peharom.

Zlatne medalje osvojio je Miloš Ćeranić u disciplinama 50 metara slobodno, 50 metara leđno, 50 metara delfin i u disciplini 100 metara mješovito i Sara Ratković u disciplini 50 metara leđno.

Srebrne medalje osvojili su Miljan Milidragović u disciplini  50 metara prsno i Srđan Kurtović u disciplini 50 metara delfin.

Bronzanu medalju osvojio je Srđan Kurtović u disciplini 50 metara slobodno.

Ovo nam je prvo takmičenje u jesenjoj sezoni gdje su naši plivači pokazali da su spremni za predstojeće izazove.