PLIVAČKOM VATERPOLO KLUBU „LEOTAR“ OSAM MEDALJA-MILOŠ ĆERANIĆ NAJBOLJI TAKMIČAR MITINGA

 

U organizaciji Plivačkog kluba „ Sharks “ u Sarajevu  se 29.09.2018. godine, održalo takmičenje pod nazivom IV Međunarodni plivački miting „ Sharks  kup “ 2018.

Na takmičenju je učestvovalo ukupno 25 klubova učesnika sa 505 takmičara od čega je 288 u muškoj i 217 u ženskoj konkurenciji.

Učešće je uzelo 20 klubova iz Bosne i Hercegovine, jedan klub iz Mađarske, jedan klub iz Crne Gore i tri kluba iz Republike Srpske.

Plivački vaterpolo klub „ Leotar “ na ovom takmičenju prestavljalo je 15 plivača: Miloš Ćeranić, Filip Jokanović, Srđan Kurtović, Miljan Milidragović, Branko Čolić, Luka Ratković, Milan Bajčetić, Sergej Jokanović, Ivan Kurtović, Helena Jovanović, Lara Pujić, Lidija Bajčetić, Nevena Kurtović, Sara Ratković i Marija Kurtović.

Plivači Leotara, ostvarili su zapažene rezultate osvojivši ukupno osam medalja od čega je pet zlatnih, dvije srebrne i jednu bronzanu.

Od naših plivača posebno se istakao Miloš Ćeranić, koji je proglašen za najboljeg takmičara u muškoj konkurenciji i nagrađen je  zlatnim peharom.

Zlatne medalje osvojio je Miloš Ćeranić u disciplinama 50 metara slobodno, 50 metara leđno, 50 metara delfin i u disciplini 100 metara mješovito i Sara Ratković u disciplini 50 metara leđno.

Srebrne medalje osvojili su Miljan Milidragović u disciplini  50 metara prsno i Srđan Kurtović u disciplini 50 metara delfin.

Bronzanu medalju osvojio je Srđan Kurtović u disciplini 50 metara slobodno.

Ovo nam je prvo takmičenje u jesenjoj sezoni gdje su naši plivači pokazali da su spremni za predstojeće izazove.

 

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Još vijesti

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch

Menu

Međunarodni plivački mitinzi u organizaciji našeg kluba