PVK ” LEOTAR ” NAJUSPJEŠNIJI KOLEKTIV NA XIV MEĐUNARODNOM MITINGU „ SRĐAN I MAKSIM “

U Organizaciji Plivačkog vaterpolo kluba „ Leotar “, 14. i 15. jula 2018. godine, na olimpijskom bazenu „Banje“ u Trebinju, održan je  XIV  Međunarodni memorijalni plivački  miting  ” Srđan i Maksim “.

Na ovom tradicionalnom takmičenju je učestvovalo ukupno 279 plivača iz 23 kluba iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Turske, Makedonije, Republike Srpske  i   Bosne i Hercegovine. Miting je u subotu, u poslijepodnevnim časovima, svečano otvorio predsjednik Skupšine grada Trebinja gospodin Dragoslav Banjak, izrazivši svoje zadovoljstvo i oduševljenje organizacijom i posjećenošću takmičenja. Naglasio je da će Gradska uprava i dalje nastaviti sa podrškom, kao i do sada, te nastojati da u narednom periodu miting „Srđan i Maksim “ postane prepoznatljiv i izvan granica Balkana. Svečanom otvaranju takmičenja, prisustvovali su i Rade Aleksić, otac Srđana, i Igor Vidačić, brat Maksima, plivača u čiju se čast održava memorijalni miting..

Najuspješnija ekipa bila je plivački vaterpolo klub „ Leotar “ iz Trebinja. Na drugom mjestu je plivački klub Budva iz Budve, a na trećem plivački klub „ Zrinjski “ iz Mostara. Najvrednije rezultate u ukupnom plasmanu, kao pojedinci, ostvarili su Lazar Vanić iz plivačkog kluba „ Napredak “ Kruševac i Anđela Antunović  iz plivačkog kluba „ Jadran“ Herceg Novi.

Plivački vaterpolo klub „ Leotar “ nastupio je sa 45 plivača, te ostvario zapažene rezultate osvojivši ukupno 46 medalja, od čega 8 zlatnih, 16 srebrnih i 22 bronzane.

Zlatne medalje osvojili su Miloš Ćeranić u disciplinama 50 metara delfin i 200 metara mješovito, Stevan Zirojević u disciplini 50 metara prsno, Nikola Telebak u disciplinama 100 metara leđno i 200 metara mješovito, Nikola Lješković u disciplini 50 metara prsno, Sanja Krivoglav u disciplini 200 metara slobodno i Srđan Kurtović u disciplini 400 metara slobodno.

Srebrne medalje osvojili su Veljko Jovanović u disciplinama 50 metara leđno i 100 metara leđno, Miloš Ćeranić u disciplini 100 metara delfin, Vuk Varaga u disciplinama 50 metara slobodno i 50 metara leđno, Andrej Lučić u disciplini 100 metara prsno, Lara Pujić u disciplini 100 metara prsno, Nikola Lješković u disciplini 50 metara delfin, Nikola Telebak u disciplini 50 metara leđno, Stevan Zirojević u disciplini 100 metara prsno, Sanja Krivogalv u disciplini 50 metara leđno, Vladimir Vidačić u disciplini 100 metara leđno, Sara Ratković u disciplinama 100 metara leđno i 400 metara slobodno, Filip Jokanović u disciplini 400 metara slobodno i Nevena Kurtović u disciplini 400 metara slobodno.

Bronzane medalje osvojili su Miloš Ćeranić u disciplinama 50 metara leđno i 4 x 50 metara slobodno, Veljko Jovanović u disciplinama 100 metara slobodno i 4 x 50 slobodno, Nikola Dervišević u disciplini 200 metara slobodno, Aleksej Milenković u disciplini 50 metara leđno, Nikola Lješković u disciplinama 50 metara slobodno i 4 x 50 metara slobodno, Helena Jovanović u disciplinama 100 metara delfin i 200 metara mješovito, Nevena Kurtović u disciplini 200 metara slobodno, Stevan Zirojević u disciplini 4 x 50 metara slobodno, Filip Čolović u disciplini 4 x 50 metara slobodno, Vuk Varaga u disciplinama 100 metara leđno, 400 metara slobodno i 4 x 50 metara slobodno, Jovan Topalović u disciplinama 50 metara delfin, 100 metara leđno i 4 x 50 metara slobodno, Sanja Krivoglav u disciplini 100 metara leđno, Luka Ratković u disciplini 400 metara slobodno i  Nikola Telebak u disciplini 4 x 50 metara slobodno.

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Još vijesti

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch

Menu

Međunarodni plivački mitinzi u organizaciji našeg kluba