SARADNJA DVA BRENDA BORCA I LEOTARA

U Trebinju je 23.9.2020. godine potpisan sporazum o partnerstvu između dva najstarija plivačka kluba u Republici Srpskoj, trebinjskog Leotara i banjalučkog Borca.

Kako je istaknuto, cilj ove saradnje je promocija zdravih vrijednosti.

“Svim srcem radimo za razvoj plivačkog sporta i to bez ličnog i materijalnog interesa. Meni je plivanje hobi, a ne biznis i želim da ulažem sve svoje napore i veze da razvijam plivački sport i da djeci i ozbiljnim plivačicama i plivačima pružim optomalne uslove za rad. To je ono što me ispunjava. Želim da ostavim pozitivne tragove iza sebe. Obzirom da u sportu nažalost imamo one koji gledaju samo svoju korist, zna se da za takve neće biti mjesta u ovom sportu. Ovim sporazumom šaljemo zdravu poruku, poruku saradnje i međusobne podrške dva velika sportska brenda, koju će osjetiti članovi ova dva kluba u narednom periodu”, kaže Željko Panić, sportski direktor PK Borac.

Iz Plivačkog vaterpolo kluba ” Leotar ” ističu da je velika stvar da dva velika sportska brenda uspostave saradnju.

“Veoma sam srećan. Kada se mnogi razdvajaju mi bez ikakvog kompromisa donosimo suprotne odluke, a to su saradnja, podrška, istinsko prijateljstvo, ali uz sve to idu i bolji uslovi za sve nas. Ovo je velika stvar da se ova dva brenda koji su najprepoznatljiviji u regionu dogovore da napravemeđusobnu saradnju i to isključivo samo zbog interesa plivača i nikog više. Banjaluka već ima zatvoreni olimpijski bazen, dok Trebinje treba da ga dobije i baš zato moramo da pripremimo teren na vrijeme kako bismo mogli realizovati sve one stvari koje smo planirali”, rekao je predsjednik Plivačkog vaterpolo kluba ” Leotar ” Zoran Čučković.

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Još vijesti

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch

Menu

Međunarodni plivački mitinzi u organizaciji našeg kluba