PLIVAČKI VATERPOLO KLUB ” LEOTAR ” VRŠI UPIS U ŠKOLU PLIVANJA I VATERPOLA

Obavještavamo sve zainteresovane da Plivački vaterpolo klub „ Leotar „ kao i svake godine organizuje obuku neplivača za djecu, obuku neplivača za odrasle, usavršavanje stilova i tehnike plivanja, trenažno i takmičarsko plivanje, korektivno plivanje i rekreativno plivanje, a od ove godine i školu vaterpola.

Obuka plivanja namjenjena je djeci uzrasta od 5 do 14 godina ( neplivačima ), mada se ovoj grupi mogu priključiti i mlađa djeca u zavisnosti od njihovih tjelesnih i motoričkih karakteristika. Obuka podrazumjeva različite vježbe u mjestu i kretanju kao i različite igre pomoću kojih djeca uče, najprije disanje, plutanje, rad nogama, rad rukama i na kraju povezivanjem svih elemenata u jednu cjelinu savladavaju određenu tehniku plivanja. Nakon provjere savladanosti obuke polaznici koji su savladali sve ciljeve predviđene planom i programom sa izvođenje obuke stiču uslov za prelazak u trenažnu grupu. Takođe pozivamo sve zainteresovane za obuku plivanja za odrasle.  Ovaj program je namjenjen starijim od 18 godina. Upis  i  obuka se vrši na Olimpijskom bazenu od 1.juna, svakim radnim danom i subotom u vremenu od  09 h – 11 h i 30 minuta i od 18 h do 21 h. Kandidat ima tri časa plivanja sedmično i raspoređen je po grupama kojih ima devet. Grupe su raspoređene po danima i u određeno vrijeme , a to su :

Ponedeljak, srijeda i petak grupe u 9 h, 09 h i 45 minuta, 10 h i 30 minuta  i poslepodnevna u 18 h i 30 minuta.

Utorak, četvrat i subota grupe u 9 h, 09 h i 45 minuta, 10 h i 30 minuta  i poslepodnevna u 18 h i 30 minuta.

Obuka plivanja za starije osobe od 18 godina se organizuje po završetku časova za djecu u vremenu od 19 h i 15 minuta.

U školi vaterpola se uče osnovni elementi vaterpolo igre, kao što su: održavanje na vodi, podizanje lopte iz vode, držanje, vođenje, dodavanje, pravilan šut, osnovne interakcije sa saigračima.

Nakon uspješno završene obuke, mladi vaterpolisti se prebacuju u mlađe kategorije gdje dalje uče naprednije elemente igre, te se vremenom uključuju u takmičarski pogon.

Sve informacije na www.pkleotar.info i na telefon 066 / 635 – 515.

 

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Još vijesti

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch

Menu

Međunarodni plivački mitinzi u organizaciji našeg kluba